Praktische info

Datum

Zondag 11 november 2018

Adres

Bokrijk, Bokrijklaan 1, 3600 Genk

Vertrek- en aankomstzone

Kempens plein, Openluchtmuseum Bokrijk

Inschrijvingen

Startuur Onderdeel Voorinschrijving Daginschrijving
08.00 - 09.30 u. Wandelen 5 en 10 km-vrij vertrek 12,5 euro 15 euro
10.00 - 12.00 u. Belevingsrun 5 en 10 km-vrij vertrek 12,5 euro 15 euro
13.30 u. Kidsrun 1 km gratis gratis
14.30 u. stipt  Chronorun 10 km 12,5 euro 15 euro

Nieuw in 2018

De Bokrijk Run heeft de ambitie om uit te groeien tot een dagvullend event voor het hele gezin. Het unieke kader en het Openluchtmuseum dat een hele dag bruist van de activiteiten lenen zich hier uitstekend toe. En daar hoort ook een lekkere hap bij! Daarom bieden we de mogelijkheid aan om in te schrijven voor een heerlijk ontbijt of een smakelijke herfstbarbecue. Het unieke kader is de Schuur van Oevel vlakbij de aankomst, naast het Kempens plein in het Openluchtmuseum.

Let wel: de plaatsen zijn beperkt en vooraf inschrijven is absoluut noodzakelijk. We voorzien 3 tijdstippen voor het ontbijt en 4 voor de herfstbarbecue. Je dient je stipt op het startuur aan te melden. Hieronder vind je de tijdstippen en de tarieven die in de inschrijvingsmodule optioneel toegevoegd worden aan je basistarief als loper, wandelaar of supporter.

Ontbijt met koffie of thee
8.00 u., 9.00 u. en 10.00 u. STIPT
Volwassenen: 15,50 euro
Kinderen: 12 euro

Herfstbarbecue met 2 consumpties
11.00 u., 12.30 u., 14.00 u. en 15.30 u. STIPT
Volwassenen: 19,50 euro
Kinderen: 17 euro

Supporters

Het Openluchtmuseum is ook de hele dag toegankelijk voor supporters en dit aan een absoluut gunsttarief. Volwassenen betalen 2,5 euro, kinderen betalen 1 euro. Best ook vooraf inschrijven, zo kan je eveneens een ontbijtje of herfstbarbecue boeken.

Bokrijkabonnementen

Houders van Bokrijkabonnementen en kinderen tot 12 jaar nemen gratis deel aan alle onderdelen van de Bokrijk Run.

Let wel: je moet op 11 november aan de inschrijvingsbalie je Bokrijkabonnement én je paspoort voorleggen alvorens je kan deelnemen.

Voorinschrijvingen

De voorinschrijvingen lopen tot en met 4 november 2018. Daarna is voorinschrijven niet meer mogelijk en betaal je het dagtarief aan de kassa.

Houders van een Bokrijkabonnement moeten hun abonnementsummer abonnementsnummer (16 cijferige code) ingeven bij de online voorinschrijving.

Daginschrijvingen

Daginschrijvingen zijn mogelijk vanaf 7.30 u. op 11 november. De daginschrijvingen vinden plaats in de gebouwen van Kidz Idee.

Douches

Er worden douches voorzien vlakbij de vertrek- en aankomstzone.

Bewaakte ruimte

Wie dit wenst, kan vlakbij de vertrek- en aankomstzone in het Openluchtmuseum een sporttas of andere bagage in de bewaakte ruimte achterlaten. U ontvangt een ticket waarmee u na afloop uw sporttas kan recupereren.

Parking

Parkeren is gratis en kan op beide parkings. De dichtstbijzijnde parking is parking 1 (Kasteel, Infocenter).

Rolstoelen en handbikes

Mensen die met een rolstoel wensen deel te nemen, zijn van harte welkom op de 5 km Belevingsrun. Zij dienen begeleid te worden.

Voor handbikers is het parcours helaas niet geschikt.

EHBO

Er is een EHBO post van het Vlaamse Kruis voorzien aan de aankomstzone in het Openluchtmuseum.